Видове покрития при интериорни врати

Нашите интериорни врати се различават с високото качество на структурата и с покритието. А то е от особена важност, защото е това, което прави вратата привлекателна за клиентите от пръв поглед и същевременно съхранява вътрешните елементи от външни влияния.

Интериорни врати серия Стандарт

Серия интериорни врати Стандарт са покрити с топло пренесено машинно поставено PVC фолио. То е устойчиво на надраскване, а неговата гладка структура го прави лесно за почистване. Макар, че в името му има думата „фолио“, която поражда някои съмнения у клиентите заради технологията, чрез която е поставено, покритието е почти невъзможно да се разлепи или да се нарани.

Интериорни врати серия Сил Лукс

Интериорни врати серия Сил Лукс

При серия Сил Лукс покритието е LVC, или с други думи луксозен винилов филм, който е щампован с дървесен релеф. Той е известен още и като епоксидна смола. Използва за покритие на мебели от дърво, или които са покрити с фурнир, защото е много твърда, устойчива на надраскване, не позволява да достигнат увреждания до естествения материал, а неговата кристална прозрачност спомага да се запази дори и най-малкия елемент на дървото и да изглежда, все едно смолата я няма. LVC покритието има висока влагоустойчивост, това прави вратите идеални за мокри помещения.

Серия Граде

Серия Граде

При серия Граде имаме два вида покритие, в зависимост от цвета. То се изработва по специална немска технология. Светлата гама е с клас на покритие А, което е изградено от:

  • Декоративен слой;
  • Целулоза;
  • Дървесни частици;
  • Импрегнирани с меламинови смоли;
  • Лакове.

*Устойчива е на износване и различни наранявания.

Имената на вратите от серия Граде са толкова оригинални, колкото и самите те – качествени и красиви!

Серия Гама

Серия Гама е с 3D PP (полипропиленов) ламинат. Полипропиленът е с полукристална структура, която има висок клас на термопластичност. Освен това той има немалка твърдост и якост, това го прави устойчив на надрасквания и много подходящ за домове, в които има домашни животни или подрастващи деца.

Ламинатът от друга страна е с голяма издръжливост във времето и нивото му на износоустойчивост е високо. Този вид покритие е по-устойчиво и на почистване с химически препарати, но отново не е препоръчително използването на избелващи такива.

3D полипропиленовият ламинат е триизмерен, имаме релеф, който създава красиви елементи и придава на вратата елегантен вид.