Входна метална врата

Модел 516, серия Уют

Метална врата от серия Уют, модел 516

Ще правите ремонт на жилището си или се нанасяте в ново, кое е по-важно от входната врата? Разгледайте предложенията за входни врати от Плевен Експерт и ще се изненадате от разнобразието, което можем да Ви предоставим.

Днес ще Ви запознаем с входна метална врата 516 от серията Уют. Модел 516 е най-подходящото решение и за Вашата къща, тъй като е с UV защита и е с устойчиво покритие на външните атмосферни условия. При избора на този модел ще спрете с притесненията си за промяната на времето, тя ще Ви стопли през зимата и ще Ви държи хладно през лятото. А що се отнася до покритието ѝ през тези сезони, това  не е Ваша грижа, то само по себе си ще я предпази.

Невероятния ѝ дизайн с четири вертикални плоскости, в цвят Златен дъб, придават уют и топлина, а масивната дръжка тип цял “шилд” завършва красотата на вратата. Моделът е с изграден метален праг, който ще Ви спести време, труд и пари, защото няма да се наложи да си изграждате или закупувате такъв допълнително. С две думи при закупуването на тази врата получавате всичко: топлина, шумоизолация, уют, красота и завършек на дизайна на Вашия дом.

Моделът 516 на серия Уют се предлага в два размера, което много ще Ви улесни, ако отвора Ви е по-малък или по-широк, тъй като повечето модели се предлагат в един стандартен размер. Крилото е със 7 см дебелина има и две заключващи системи и върток за нощно заключване. За шумо и топло изолацията има уплътнение на касата, крилото е от две метални плоскости, оребрено вътрешно и с пълнеж от дървесина, тип пчелна пита.

Сигурност и защита осигурени от заключващите системи на три места горе, долу и встрани. Уникалният дизайн позволява да я съчетаете лесно с плочките или паркета, както и интериорните врати и обзавеждането. Скрити панти, влизат в касата подобрява стабилността и дизайна на вратата. Един от малкото модели, който е и с UV защитно покритие, без проблем може да се монтира на къща и да е постоянно под лъчите на слънцето, без да се нарани или разруши покритието на крилото. Изберете входна врата модел 516, най-доброто за Вашия дом!