Предимствата на интериорни врати серия Сил Лукс

Интериорните врати Сил Лукс са предпочитан избор на много от нашите клиенти. Изключителната им здравина по отношение на обкова, структурата и покритието са само част от причините за тази тенденция.

Особености и характеристики

Покритие и цветове

Покритието на интериорните врати от тази красива серия е ЕКО фурнир. Цветовете са основно 5 за моделите – 3100, 3012, 3013, 3014. Другите модели са в конкретни 2 цвята . Предлагат се в няколко вариации – с изчистени семпли крила, орнаментни крила и аналогични, но със стъкла. Достатъчно атрактивни и красиви, напълно отговарящи на модерната визия, която клиентите търсят за спалня, ежедневна стая, детска и баня.

Тези врати имат добро приложение в мокрите помещения, но при условие, че не се обливат с директна вода. Те са влагоустойчиви са, но не и водоустойчиви. Между тези понятия има съществена разлика.

Цветове при серия врати Сил Лукс

Вид на материала

Вратите са изградени от HDF материал като цялата им рамка е от 4 см иглолистна дървесина, с допълнително HDF оребряване. Резултатът е стабилна конструкция, която ще използвате години подред.

Предимствата на касата

Сил Лукс вратите са безфалцови, което веднага ги прави популярни в панелните жилища. Подходящи за обличане на касите в панелното жилище. Ако не Ви се занимава да къртите металната каса, това е подходящата за Вас серия. Има ги в три размера на крилото, както и каси, които покриват максимален размер на зид, съответно до 35 см. Ако зидът е по-голям от посочения размер, разполагаме и с уширения за касите.

Друг техен плюс е възможността им за подрязване във височина и ширина, за да се нагласят перфектно спрямо отвора. Фалцовите врати не предлагат тази опция на подрязване, затова ако има денивелация в металната каса, то те няма как да оставят без забележки отвора. При обличане с касата Панел се подгответе, че се губят общо 3 см.

Варианти на обков

Бравите са също много здрави. Имат вариант за заключване – стандарт, с обикновен ключ, секретни брави и патрони, за по-сигурно заключване и накрая най-подходящо за WC е ключалката тип върток. Можете да избирате между черен цвят и инокс.

Всичко казано до тук единствено може да Ви направи спокойни, че купувайки врати Сил Лукс, няма да останете разочаровани, нито от качеството им, нито от визията им, към която никой не остава равнодушен.